Vállalkozásodnak miben segíthetek?

Sok a tennivalód, kevés az időd a vállalkozásodban?

 • Nincs elég időd a napi adminisztratív feladataid elvégzésre?
 • A papírmunka ott áll az asztalodon, és kénytelen vagy hazavinni, hogy mindennel elkészülj?
 • Szeretnéd ha a vállalkozásod nem csak offline hanem online is elérhető lenne, hogy könnyebben megtaláljanak Ügyfeleid?
 • Ma már rengetegen vannak fent valamelyik média felületen, így te is szeretnél saját elérhetőséget, de nincs rá időd, hogy még ezzel is foglalkozz?
 • A levelezés sok idődet elveszi, amit egyszerűbbé szeretnél tenni?
 • Jó lenne, ha ezeket a feladatokat elvégezné neked egy munkatárs, akivel mindent meg tudsz beszélni amikor csak szükséged van rá?

  Ha számodra is ismerősek ezek a kérdések, akkor görgess lejjebb, nézd meg, hogy milyen munkafolyamatokban tudok neked segíteni!

  Azokat a szolgáltatáscsomagokat állítottam össze, melyeket ki tudsz nekem szervezni, ha megtisztelsz bizalmaddal, és felveszed velem a kapcsolatot.

   

  Mivel még nem ismerjük egymást, csak most találtál rám, így megértem, hogy felmerülnek benned a kérdések, hogy:

» Vállalkozóként dolgozok, mint te, így a számlaképességem garantált.
» Minden munkavégzésemhez szerződést/titoktartási szerződést kötök az Ügyfeleimmel.
» Otthonról (Home Office) dolgozok, saját eszközeimmel, szoftvereimmel melyeket magabiztosan használok.
» Ha valahol elakadok a munkavégzés során képes vagyok gyorsan, hatékonyan megoldani a problémát.
» Csak olyan munkát vállalok el, melyeket itt, az oldalon megtalálsz, és napi munkáim során használok.
» Az irodai programokat ismerem, magabiztosan használom, ha olyan programmal találkozok, mely elengedhetetlen a – munkavégzésemhez megtanulom.
» Minden munkafolyamatot mérek, dokumentálok a pontos/precíz/tiszta elszámolás érdekében, hogy bármikor visszakereshető legyen.
» Számomra a legfontosabb az Ügyfél elégedettsége, és ehhez szakmai tudásomat folyamatosan bővítem, mert így tudok naprakész lenni munkám során.
» Az elvégzett munkáimhoz 100 % garanciát vállalok, mely annyit jelent, hogy ha úgy érzed mégsem azt kaptad, amit elvártál tőlem, visszafizetem a szerződésbe foglalt összeget, amit addig elvégeztem.

Dióhéjban néhány gondolat:
» Több éve amikor amikor elkezdtem megismerkedni az online világgal sokféle ingyenes felületet kipróbáltam, megtanultam, és ezeket a tapasztalatokat kezdtem el arra a szintre fejleszteni, hogy 2014 óta leváltottam a hobbi szintű tanulást a célirányos tanulás irányába, melyhez a wordpress weboldalak megismerését tűztem ki legfőbb célomul, és ebbe az irányba folyamatosan képzem magam. Ezért az ingyenes felületek mellett mára már saját domain/tárhelyen vezetem weboldalaim/blogjaim, így egyre több gyakorlatot szerezve általuk.
» Semmilyen előképzettség nem volt a birtokomba amikor otthon lévő kisgyermekes anyukaként úgy döntöttem, hogy igenis tanulni fogok a baba alvási idejében, hogy amikor újra vissza kell mennem valahová dolgozni én választhassam ki a számomra legmegfelelőbb állást.
» Azt vallom, ha van rá lehetőség, és itt nem csak az anyagi vonzatára gondolok, hanem időben, kitartásban, akkor mindenki, aki egy kis hajlandóságot is érez magában arra, hogy bővítse tudását, kezdjen bele, mert később biztosan kamatoztatni tudja majd akár munkavállalóként, akár úgy, hogy saját vállalkozásba kezd.
Tehát!
» Csak azokat a kiszervezendő munkákat írtam össze a weboldalon, amiket maximálisan el tudok végezni, van benne gyakorlatom, tapasztalatom.
» Ha még mindig azon gondolkodsz, hogy biztosan jól választasz -e, akkor nézd végig referenciáimat, vagy tegyél próbára, keress meg e-mailben, skypen, mobilon, és kérj egy óra próbamunkát, így ezáltal bepillantást nyersz hozzáállásomból, szakmai tudásomból.
Várom megkeresésed!
Üdv: Ugrai M. Csilla

Ezt te fogod tudni megmondani, ha megtisztelsz bizalmaddal, és úgy döntesz, én leszek az ideális munkatársad.

Ezt szintén te tudod megválaszolni magadnak, mert mindenki más-más típus:
» Van aki azt szereti, ha látja mit csinál a kollégája/kolléganője.
» Van aki inkább a minőségi munka elvégzését tartja fontosnak.
Te melyik típusba tartozol?

Minden adatot bizalmasan kezelek, soha semmilyen körülmények közt nem adom át harmadik félnek.

Számomra a minőségi munka elsődleges a határidők betartásával együtt, mert csak így lehet gördülékeny munkavégzést adni, és kapni.

A munkavégzésünk elején természetes, hogy többet fogsz kérdezni, de ahogy halad az idő úgy megismerjük egymást, így egyre jobban tudsz célirányos kérdéseidre gyors választ kapni.

Már az első perctől kezdve ahogy elkezdjük a munkát mindig tájékoztatlak, hogy hol tartok, így láthatod az elvégzett feladatok minőségét, és idejét is.

Miért wordpress weboldalakkal foglalkozom?
(Olvasd végig a válaszokat, és gondold át a leírtakat!)

Mert:
» A wordpress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, rengeteg cég használja sikeresen a wordpress weboldalakat nem csak Magyarországon, hanem a világ más pontjain is. Tehát nincsenek korlátok, ha van interneted gyakorlatilag a világ bármelyik pontján dolgozhatsz, ha szeretnél. Határt csak a nyelvtudásod szabhat.
» Mert cégednek, hobbidnak is tudsz weboldalt, blogot wordpress rendszeren készíteni, egy domain, és egy tárhely vásárlásával kisebb összegű befektetéssel.
» Mert minden előzőleg készített felületed (Pl: Pinterest, Facebook, Youtube, stb.) össze tudod kapcsolni a rendszerrel, így még több elérhetőséget biztosítva magadnak/cégednek.
» Mert a weboldalad időt takarít meg neked, melyet vállalkozásod fejlesztésére tudsz fordítani vagy saját pihenésed segítheti.
» A rendszer bonyolultnak tűnhet, de ha megismered, és szeretnéd, magad is tudod szerkeszteni amikor csak időd engedi.
» Mert rengeteg kiegészítő van hozzá, csak el kell döntened neked melyikre van szükséged.

Teljesen saját igényeidre akkor tudod szabni, ha megbízol egy webdesignert, webfejlesztőt aki elkészíti neked, de magad is megtanulhatod, ha szeretnéd.

Igen, ha szeretnéd megtanulni saját wordpress weboldalad kezelést, és időt is fordítasz rá, hogy megértsd, akkor te is meg tudod tanulni magad szerkeszteni (bejegyzéseidet megírni, feltenni, képeket beilleszteni, egyebek). Ehhez személyre szabott segítséggel tudlak támogatni, melyhez az árajánlatkérő űrlapot kitöltve, és elküldve tudod felvenni velem a kapcsolatot.

Igen, természetesen minden elérhetőséged hozzá tudod kapcsolni weboldaladhoz, bármelyiket is szeretnéd.

Jöhetnek a megbízási csomagok? Görgess lejjebb!

Összeállítottam a legfőbb szolgáltatáscsomagokat, hogy megkönnyítsem a választásod, ha úgy döntesz velem szeretnél dolgozni.
(Óradíjas vagy projekt alapú megbízásokkal is kereshetsz, ahogy neked a legkényelmesebb.)
(Óradíjas megbízások: 5.000 Ft/óra, projekt alapú: lásd lejjebb, csomagdíjban).

Készülj fel!

Indulj el!

Tartsd frissen!

Ha már tudod mi lesz a terméked vagy szolgáltatásod, domain neved, de nem tudod mi legyen az első lépés, milyen felületen kezdd el kommunikálni mindazt, amit szeretnél, ezt a csomagot válaszd!
Mit tartalmaz a csomag:
» 1,5 órás személyre szabott Skype konzultációt, ahol átbeszéljük a kérdéseidet, hogy könnyebb legyen eldöntened merre is indulj el.
+ Ajándék: Tervezd meg! Valósítsd meg! (E-book)
Milyen előnyökkel jár mindez?
» Nem kell elutaznod sehová, mert otthonodból a webkamerád segítségével szinte karnyújtásnyira leszünk egymástól.
» Gyakorlatilag bármikor (időpont egyeztetés után) tudok veled foglalkozni. Egyedül leszel, csak Rád figyelek, így minden kérdésedre azonnali választ fogsz kapni ez alatt az idő alatt.
Sikeresen fogsz tudni dönteni.
—————————————–
           Ára: 8.900 Ft
—————————————–

Ha már tudod, hogy mi lesz a domain/tárhely, ahol meg szeretnéd mutatni terméked/szolgáltatásod, akkor ezt a csomagot kérd!
Mit tartalmaz a csomag:
» Szerződéskötés a választott tárhelyszolgáltatóval.
(Domain teljes körű regisztrációjának adminisztrációja.)
» Domain bejegyzése után weboldalad internetre való teleptése.
» WordPress weboldalad elkészítése a választott összeállításban.
» Beállítások a gördülékeny működéshez.
» Statisztikai adatok méréséhez a szükséges online felületek összekapcsolása.
» 1 db e-mail küldő űrlap elkészítése.
» Weboldalad folyamatos karbantartásának elvégzése igényeidhez igazítva.
—————————————–
 A domain/tárhely ára a
szolgáltatónak fizetendő.

—————————————–

 

Ha már vannak bejegyzéseid, facebook posztjaid, Pinterest képeid, és azokat kívánod frissíteni, mert nincs időd, így kiszerveznéd, ezt a csomagot válaszd!
Mit tartalmaz a csomag:
» WordPress weboldaladra saját anyagod feltöltése: (bejegyzéseid, képek), kérésednek megfelelően.
» Meglévő képeid webre optimalizált megszerkesztése, bejegyzésedbe való beillesztése.
» Régebbi tartalmaid frissítése, átdolgozása kérésedhez igazodva.
» Közösségi média felületek gondozása, összekötése további elérhetőségeiddel: Facebook, Pinterest, Youtube csatorna.
» WordPress weboldalad folyamatos karbantartása igényeidhez igazítva.
—————————————–
 Ára: 10 óra/39.900 Ft
—————————————–

E-bookot írnék!

Szerkeszd meg!

Szabd rám!

Ha már egy ideje azon gondolkodsz, hogy szívesen írnál egy könyvet (e-book), de nem tudod hogyan is kezdj bele, nincs arra időd, hogy megtanuld, inkább kiszerveznéd, ezt a csomagot válaszd!
Mit tartalmaz a csomag:
» Ha már vázlat formájában kész a könyv, de még javításra szorul (helyesírás ellenőrzés, képek beillesztése hozott anyagból, végleges összeállítás).
» Általad összeállított szöveges, képes tartalom megszerkesztése ebook formátumba, hogy weboldaladba tudd beilleszteni, vagy közösségi média felületeiden megosztani, mailben továbbítani.
Referenciamunkámat »itt« találod.

Ha a bejegyzéseidet te készíted folyamatosan, de a képek szerkesztésére már nincs időd, így azok méretre készítésével is meg tudsz bízni.
Ha ebben kérsz segítséget, akkor ezt a csomagot válaszd!
Mit tartalmaz a csomag:
Minimum 15 db kép webre optimalizált méretre igazítása, mely után töltheted fel wordpress weboldaladra vagy blogodra.
Szintén minimum 15 db Pinterestre, Instagramra méretre igazított fotó elkészítése kapott anyagból.
—————————————–
           Ára: 14.900 Ft
—————————————–

Ha a meglévő ajánlatok közül nem találod a számodra legmegfelelőbbet, és inkább személyre szabott segítséget keresel, akkor ezt a csomagot válaszd!
Mit tartalmaz a csomag:
» Itt magad állítod össze milyen igényeid vannak a weboldaladdal, közösségi média felületeiddel kapcsolatban.
Napi, heti, havi szinten milyen, és mennyi tartalmat kell kezelni, milyen formában kell a munkát elvégezni, stb.
Az árajánlatkérő űrlap kitöltése után Skype konzultáción még átbeszéljük a leírtakat.

Mentorprogram

Próbamunka

Levelezőrendszer

Ha úgy érzed kezdőként szívesen beletanulnál saját weboldalad megismerésébe, de nem tudod hogyan is kezdj bele, ebben a munkában is tudlak támogatni egy mentorprogram keretében.
Mit tartalmaz a csomag:
(Választható összeállításban):

» Skypen hetente minden nap egy óra segítséget kapsz tőlem: (hétfőtől-péntekig), amikor csak veled tanulunk.
—————————————–
           Ára: 20.000 Ft
—————————————–
» Skypen hetente minden nap két óra segítséget kapsz tőlem: (hétfőtől-péntekig), amikor csak veled tanulunk.
—————————————–
           Ára: 34.000 Ft
—————————————–
További információkért, kattints!

Ha több terület is van, amelyet kiszerveznél, de most sürgős segítséget keresel, akkor ezt a csomagot válaszd!
Mit tartalmaz a csomag:
» 1,5 próbamunkát, így ezáltal bepillantást nyersz hozzáállásomból, szakmai tudásomból. A próbamunkát te állítod össze nekem, melynek elvégzése max. 1,5 óra alatt kell, hogy elvégezhető legyen számomra.
Milyen előnyökkel jár mindez?
» A lehető legrövidebb időn belül segítségre találsz általam.
» A sürgős munkád precízen, pontosan, határidőre el lesz készítve, úgy, ahogy szeretnéd.
» A munkára fordított időd felszabadul, így a vállalkozásod többi feladataira tudsz koncentrálni.
—————————————–
           Ára: 7.500 Ft
—————————————–

 • Rengeteg az e-mailed?
 • Szinte átláthatatlannak tűnik benne a keresés?
 • Jól jönne egy segítség, aki rendszerezné, átláthatóvá tenné neked, hogy könnyebb legyen a rendszer kezelése?
  Ha neked is ezek a problémáid, akkor ezt a csomagot válaszd!
  Milyen előnyökkel jár mindez?
  » A leveleid mappákba rendezve, feliratozva, kulcsszavakkal ellátva egy átlátható rendszerbe kerülnek.
  » A lehető leggyorsabb lesz a keresés, így nem szalasztasz el egy fontos határidőt sem.
  » Olyan átlátható rendszert kapsz, melyet te is könnyebben tudsz kezelni a későbbiekben.
  Melyik levelezőrendszerhez kérsz segítséget?

Woocommerce

PPS készítése

Szövegszerkesztés

 • Több terméked vagy szolgáltatásod van, amihez szükséged van egy egyszerűen használható webshopra?
 • Később szeretnéd a palettádat bővíteni?
 • Ehhez keresed a megoldást?
  Ha a válaszod igen, akkor ezt a csomagot válaszd!
  Mit tartalmaz a csomag?
  » Woocommerce alap websop elkészítése igényeidhez igazodva.
  » Termékek, szállítás, fizetési módok beállítása, stb.
  » Termékfeltöltés a kapott adataid alapján: termékfotók, leírások termékenként.
 • Szeretnél egy PPS bemutatót készíteni weboldaladra de nincs rá időd, mert a termékkészítés az elsődleges számodra?
 • A bemutatót szeretnéd nem csak Power Pointba megmutatni, hanem más formátumba is átkonvertálva?
  Ha a válaszod igen, akkor ezt a csomagot válaszd!
  Mit tartalmaz a csomag?
  » Általad összeállított anyagból (képek, leírások, egyebek) PPS bemutató rlkészítése kérésedhez igazodva.
  » PPS átkonvertálása videó, kép, Pdf, egyéb formátumba, ahogy szeretnéd.

Ha e-bookot szeretnél készíteni, és már összeállítottad a tartalmat, de mielőtt véglegesíted, szeretnéd ellenőriztetni, mert “több szem többet lát,” akkor ezt a csomagot válaszd!
Mit tartalmaz a csomag?
» E-bookod teljes átnézése (helyesírás ellenőrzés), hogy véglegesítve ki tudd tenni wordpress weboldaladra vagy akár blogodra.
» Word teljes elkészítése, majd átkonvertálása Pdf formátumba.
» Ha szeretnéd, wordpress weboldaladba beillesztés (bejegyzésedhez).

Elérhetőségeim:

Ugrai M. Csilla (Vállalkozásod asszisztense)
Mobil: 06/70-287-5129
Skype: Ugrai M. Csilla idotervezes

Akikkel már együtt dolgoztunk:

Skypen vettem igénybe a tanításod, köszönöm! A segítségeddel egy hét alatt már látszott az eredmény.
Mónika
Skype konzultáció
Köszönöm a mentorálást. Így könnyebb volt elindulnom. Most már egyedül is tudom kezelni a wordpress weboldalam.
Patrik
Mentorprogram
Az indulásnál az alap dolgok megtanulásánál aprólékos pontossággal lépésről lépésre segített a felépítésben türelmesen, érthetően magyarázta el amiket nem értettem.
Judit
Mentorprogram
Feliratkoztam hozzád az e-bookodra, mert olyan jó olvasni az írásod, hogy visz magával. Köszi! )
Az E-bookod fantasztikus, már el is olvastam. Nagyon hasznos és nagyon sok segítséget adsz meg benne. Imádom a rajzokat is benne.
Lívia
Tervezd meg! Valósítsd meg! (E-book vélemény)

A weboldal cookie-kat használ, amik segítenek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. További információ.

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal elfogadod a sütik használatát.

Bezárás.